Ge en gåva med mening!

2022 - Pågående insamlingar 

Har du några kronor som du inte vet vad du ska spendera på? 

Kanske du tänker att vad gör några kronor för skillnad (givetvis får du ge mer än så om du vill) eller att du inte kan ge stora belopp? Tänk om tusen människor bestämmer sig för att ge en krona. Det blir direkt tusen kronor till ett behövande barn och de pengarna betyder mer i dessa länder än motsvarande summa i Sverige.

 
 
  • Kenya - I Kisii, Kenya har vi en kontaktperson för tre församlingar och de har behov av Biblar på engelska och swahili. Även material till barn, så som Barnbiblar, kristna barnböcker, målarkritor, målarböcker mm.
  • Pakistan -I Faisalabad har vi en kontaktperson som har flera barngrupper i olika byar och åker runt på sin moppe och evangeliserar och undervisar barn. Hit behöver vi Barnbiblar på urdu eller punjabi, samt skolmaterial.
  • Nigeria - I Nigeria har vi kontakt med ett pastorspar som förmedlar det kristna budskapet och ger församlingsmedlemmar stöd i vardagens svårigheter då människor kan sakna pengar för sjukvård, mediciner, skolmaterial, Biblar osv. Litteraturen kan vara på engelska.

Med önskan om många glada givare!

 

Vi tackar dig varmt i förväg, men barnen och de vuxna tackar dig ännu varmare!

2020 - 2021 Vart gick pengarna?

Dessa "corona-år" har minst sagt varit omvälvande och påfrestande för alla. Postnord har inte längre kunnat leverera paket till alla länder. Vi har inte heller kunnat sända pengar via Western Union, för mottagarländerna och byarna har varit i lockdown. Så pengarna har istället gått till Sjöräddningen i Sverige och Amnesty International.

2018 - 2019 Vart gick pengarna?

Vi har sänt bl a Biblar för vuxna, för synskadade samt Barnbiblar till de länder vi samverkar med (Kenya, Nigeria, Pakistan). Paketen har även innehållit leksaker, barnböcker, läsglasögon, kläder, pysselböcker samt övrig litteratur. I några få fall har vi sänt pengatransaktioner för mat och medicin, samt för de kostnader som mottagarna får då de hämtar ut försändelser. Det tillkommer avgifter även då allt sänds som gåvor.
 
Vi har sporadiskt gett blygsamma bidrag till Amnesty och LP Kontakten (missbruksvård på kristen grund i Sverige).
 
 

2017 - Vart gick pengarna?

 
Här presenterar vi några mottagare som fått pengagåvor av oss under 2017:
Westergren Smycken, International Missionary Ministries
International Missionary Ministries
LP-Kontakten
ELIDA
Amnesty
 
2016
 
Här presenterar vi några mottagare som fått pengagåvor av oss under 2016:
Westergren Smycken, gifts, 2016
MAF
Sisters International
Love Nepal
Förkolan i Jigiga, Etiopien