Westergren smycken - Kristna smycken, halsband och kors

Vi har en kristen profil på våra smycken som vi kallar kristna smycken och vi specialiserar oss på vackra kors. Vi har ett brett utbud av korshalsband, halsband med pärlor och tags med budskap, halsband med kors och andra kristna attribut, armband med kors och olika symboler, örhängen, ringar mm. Dock har vi även ett bredare sortiment av smycken utan tydliga kristna symboler, men givetvis är även dessa smycken tillverkade under bön och lovsång. :) Hos oss hittar Du halsband, armband, örhängen, ringar samt lite övrigt så som nyckelringar, prydnadshängen, skydssänglar mm.

Westergren Smycken började som en ideell förening som startades sommaren 2016 av kristna initiativtagare. På grund av förändringar i styrelsen januari 2017 upplöstes dåvarande styrelse och organisationsnummer och förening avregistrerades. Westergren Smycken valdes då att drivas vidare i privat regi ideellt och fick tillåtelse att behålla namnet.

Det kristna upplägget är dock oförändrat. Då allt sköts helt av ideella krafter så har telefonabonnemanget avslutats för att spara in kostnader. 

Vår målsättning är att ge en del av intäkterna från kristna smycken  till välgörande ändamål. Under decennier har vi privat stöttat organisationer så som Unicef, Rädda barnen, Läkare utan gränser, Amnesty, Cancerfonden, Lutherhjälpen, LP-Kontakten, Elida m fl.  Vår ambition är att med vår verksamhet kunna ge bidrag till väl valda organisationer och föreningar som arbetar för att ge utsatta människor ett bättre liv. Vi brinner för Jesus och vill även hjälpa vår nästa.

Vi har också en tanke att när Du letar efter ett vackert kors till Dig eller någon när och kär, så kan Du lita på att hos Westergren Smycken finns ett brett sortiment av just exklusiva vackra kors!

Tillverkning sker i vackra Halland och vi hämtar inspiration från det brusande havet, den svenska naturen och möten med olika människor. Varje nytt möte med en person, varje ny tanke eller mening man läst, kan resultera i ett nytt smycke. Vi tycker om att blanda gammalt och nytt, dels blanda olika stilar och mönster men också olika metaller i samma smycke. Vi räds inte att blanda t ex ljust silver, brons och koppar i samma smycke. Det finns givetvis helt stilrena smycken i en och samma ton för den som gillar det. Eftersom vi människor är så olika så tycker vi på Westergren Smycken att även våra smycken skall spegla mångfalden i samhället och i Sverige. 

Majoriteten av våra smycken är i sin slutdesign tillverkade av oss. Det finns några undantag då vi låtit vintagesmycken behålla sin karaktär oförändrad för att inte göra åverkan på dess värde och originalitet. Med vintage avses smycken som är minst 20 år gamla. Yngre begagnade smycken eller delar kallar vi second hand och nya oanvända smycken eller delar är givetvis moderna.

Vi kan även specialtillverka kristna smycken på beställning. Tag då kontakt med oss och berätta vad Du har för önskemål. Vi samarbetar även med International Missionary Ministry i Varberg

Ett projekt vi är engagerade i, är att sända Biblar till människor i andra länder. Det är kristna troende som inte har antingen råd att inhandla en Bibel, eller så kan det vara svårt att få tag på en Bibel på sitt språk, även om man skulle ha pengar. Känner du att detta ligger dig varmt om hjärtat, så ta gärna kontakt med oss om du vill bidra på något sätt! Förbön för detta tar vi tacksamt emot också.

Varmt välkommen till oss!

 

 

Westergren Smycken 

31175 Falkenberg

mailkontakt: westergrensmycken@gmail.com

 

När kristna smycken är det enda som duger! Westergren Smycken