Köpvillkor 

Allmänna villkor

Genom att beställa varor bekräftar du att du tagit del av våra villkor samt att du är minst 18 år. Vi levererar till adresser inom Sverige vid order i webshopen. Bor du utanför Sverige, kontakta oss t ex via e-mail för beställning och fraktpriser.

Leverans och frakt

Vi sänder med Postnord och leveransen är spårbar. Frakt tillkommer med 29 kr för order under 500 kr. Fri frakt för order från 500 kr och uppåt.

Betalning - förskottsbetalning

smycken online, kors halsband, kristna, SWISH, Westergren

Du kan betala med Swish eller föra över ordersumman till vårt bankkonto. Skriv ordernr eller namn som meddelande. När vi mottagit pengarna sänder vi Era varor. Samtliga priser är i SEK och inklusive moms.    

Återförsäljare

Vill du bli återförsäljare av våra smycken tar du kontakt med oss för ett första möte och visning av smycken.

Produktinformation - kristna smycken

Beskrivning av metalldelar som "silver" eller "guld" avser färgen och inte att det gäller solid guld eller silver som ädelmetall. Dock kan vissa metaller vara silver- och/eller guldpläterade. Nya metalldelar är nickelfria enligt våra leverantörer i Sverige. Vi använder dock även smyckesdelar som är vintage och ursprunget kan inte garanteras men vi gör egna tester sk stickprover av våra smycken för att upptäcka ev nickel. Vi köper även in smyckespartier visserligen genom svenska kanaler men som i sin tur är direktimporterade från andra delar av världen. Krav på metall kan variera i olika länder och även därför utför vi stickkontroller för att upptäcka eventuella halter av nickel. 

Vid önskemål kan vi testa ett smycke innan order. Kontakta oss då via mail.

Anledningen att vi återanvänder vintage smyckesdelar är dels dess tidslösa skönhet men också att pärlor och smyckesdelar sällan minskar i värde med åren, snarare tvärtom då de blir rariteter. Naturligtvis finns ett miljötänk med i bakgrunden. Eftersom vi kan återanvända även märkessmycken så anger vi detta i objektbeskrivningen om vi känner till hantverkaren eller märket ( t ex om vi återanvänder delar från ett Pilgrim smycke). Vi arbetar dock även själva "hands on" med metallhantverk, glasfusing, lamp working, emaljering och diverse andra tekniker. 

Ångerrätt

Vi tillämpar distansköplagen för privatpersoner. Enligt lagen om distansavtal har du ångerrätt i 14 dagar. Du betalar själv returfrakten.

Reklamation

Felaktig eller skadad vara skall reklameras "inom skälig tid" efter det att du upptäckt felet eller skadan. Reklamation inom två månader räknas alltid som att det skett inom skälig tid.

Kundkontakt

Kontakta oss gärna om du har frågor eller synpunkter på våra kristna smycken eller har annat på hjärtat! Vi har som mål att besvara mail inom 24 timmar. Maila oss på westergrensmycken@gmail.com och glöm inte att kolla så inte våra svar hamnar i din "papperskorg". 

korshalsband, kors, halsband, halsband kors, halsband och kors, kors halsband, halsband och kors

Westergren Smycken - din leverantör av kors halsband & kristna smycken