Galleri kristna smycken och glasfusing

Vill Du och Din församling, företag eller förening ge Era besökare lite nya upplevelser genom en färgstark uställning?

Vi ställer gärna ut våra kristna smycken och glaskonst t ex i kristna kyrkor och samfund, bokkaféer, butiker mm så om Du känner för att göra något nytt i verksamheten så tveka inte att kontakta oss för ett fruktbart samarbete. 

Dessutom har vi en samling enormt vackra kors i olika ålder och stil och från länder över hela världen! Det är åldersmässigt kors från antikt till modernt och material kan vara t ex metall som koppar, silver, brons, mässing, olika legeringar, trä, frö, plast, textil, lera mm. Vi har samlat kors under flera år så det finns mycket vackert att titta på!

Vi kan också berätta mer om vårt hantverk och visa lite hur det kan gå till att skapa konst av glas eller göra smycken av olika material. Vi har också samarbete med vår systerförening International Missionary Ministries i Varberg där vi kan ta emot människor som vill prova på att göra smycken, tvålar mm eller bara vill träffas och umgås.

Om du har kristen verksamhet och vill nå ut till fler personer i samhället eller världen över, kan vi hjälpa till med att länka till er sida och ni till vår, så når vi ut till en bredare publik gemensamt. 

Varmt välkommen att höra av Dig till oss!

Westergren Smycken, galleri, vernissage, glasfusing, smycken

                 Vernissage i Falkenberg

Kristna smycken från Westergren Smycken