Grattis säger vi till vinnarna i vår slogantävling! Silverkors med tillhörande silverkedja kommer på posten! 

(Vi publicerar inte vinnarnas namn här, då vi inte frågat efter tillstånd, vinnarna kontaktas personligen). 2018-05-03

2017

VARFÖR VINTAGE ÄR SÅ BRA

Idag fyndade vi lite nytt material till våra kristna smycken, eller mer rätt vore nog att säga gammalt material, då det gäller vintagepärlor. Dessa halvädelstenar går aldrig ur mode, skadas knappt med åren (sten är ganska så hårt material trots allt) och det vore verkligen synd och skam att sådant hamnade bortglömt i någon byrålåda bara!

Nu gäller det bara att bestämma sig.. halsband? Kort? Långt? Flerradigt? Armband? Örhängen? Eller varför välja om man kan få allt...

Har ni tankar kring vintage eller förslag på kristna smycken ni vill se här hos oss så skriv en kommentar. Och som vanligt. Kom ihåg att ni är värdefulla och vackra, och säger någon något annat... har de faktiskt fel!smycken online, swish, kors halsband, Westergren Smycken

2017

DETTA MED KORS

Det är ett aktuellt ämne att prata om kors. Och då menar vi inte korsvirkeshus, vägkorsningar eller korsstygn utan den kristna symbolen KORSET.

En del använder korset som vilken modeaccessoar som helst för dess vackra form, medan andra vill markera sin kristna tro. Nu har det via media även blivit en politisk fråga. Eller kanske icke-fråga?

Vi på Westergren Smycken är kristna och ser korset som en underbart fastän kanske även smärtsamt löfte och påminnelse om att vi får ett evigt liv via Jesus Kristus om vi väljer att tro på Honom och följa Honom. 

Det fantastiska är att nåden och frälsningen är gratis och dessutom alldeles frivillig!

Det är bara Du själv som kan tacka ja eller tacka nej.

Personligen tackar vi JA!!!! :)

smycken online, kors halsband, Westergren Smycken

Var välsignade alla ni goa människor där ute mitt i vimlet!